• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijke scheerolie voor grondig scheren zonder huidirritaties (2)

Inhoud
Scheerolie voorkomt huidbeschadigingen, huidirritaties, wondjes, scheerbrand, ingegroeide haren en allergische reacties.
Amanprana Razoli 3 in 1 scheerolie
Amanprana Razoli scheerolie voor de man is geschikt voor gezicht en lichaam is 100% natuurlijk, zond...
Total Shaving Solution scheerolie
Total Shaving Solution scheerolie is een zuiver natuurlijke verzorgende scheerolie voor een perfect ...
Toon 1 - 2 van 2

Natuurlijke scheerolie voor grondig scheren zonder huidirritaties

Scheerolie maakt scheren makkelijk

De olie maakt de huid en de haren zacht en laat een flinterdun laagje olie op de huid achter. Deze film vormt een beschermende laag tussen het vlijmscherpe scheermes en de tere huid. De beschermende, gladde laag laat het scheermesje ook makkelijk over de huid glijden. Kleine oneffenheden worden niet beschadigd omdat het mes er soepel overheen glijdt. De huid moet echter wel nat zijn. Hoe natter hoe beter! Over droge olie glijdt het scheermes niet. Nat houden is geen probleem want een scheerolie blijft goed op de huid liggen en spoelt er niet af. Je kunt zelfs scheren onder de douche! Het gevolg is veel minder huidirrtatie en minder verwondingen.

Gebruiken met of zonder scheerzeep?

Scheerolie kan zonder verdere toevoeging worden gebruikt. Huid nat maken, beetje olie uitwrijven en scheren maar! Het voordeel is dat de huid en de haren niet verborgen zijn onder een laag scheerzeep. Je ziet waar je scheert en kunt zo zeer precies scheren.

Als extra bescherming kan er scheerzeep op worden aangebracht. Dubbel gestikt houdt beter zegt een Duits gezegde en dat geldt hier ook. De  olie beschermt en de scheerzeep vormt nog een extra buffer. Bovendien houdt de scheerzeep de olie vochtig. Nadeel is dat het scheren wat langer duurt. Eerst de olie aanbrengen, dan scheerzeep met de scheerkwast opbrengen. En na afloop de scheerzeep weer afspoelen. Maar het resultaat is dan wel ook dubbel glad!

Scheerolie is goed voor de huid

Scheerolie heeft nog andere voordelen: het verzacht, verzorgt, reinigt en beschermt de huid. Een extra druppeltje olie als aftershave balsem houdt de huid lekker zacht en soepel en voorkomt uitdrogen van de huid. Scheerolie kan voor het hele lichaam worden gebruikt: gezicht, benen, oksels of bikinilijn. Scheerolie is heel geschikt als je een erg gevoelige huid hebt of vaak last hebt van huidirritatie bij het scheren.

Scheerolie is zuiver natuurlijk

Een goede scheerolie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten als essentiële oliën en is vrij van schadelijke chemicaliën. Voor een droge of gevoelige huid is een natuurlijke scheerolie zonder geurstoffen raadzaam. Een scheerolie zonder geurstoffen heeft nog een voordeel: je kunt je eigen geurtje gebruiken.

Een goede natuurlijke scheerolie voedt de huid met natuurlijke stoffen zoals vitamine E en hydrateert zonder de poriën te verstoppen. Hierdoor heb je na het scheren geen rode en geïrriteerde huid, maar juist een zachte huid die aanmerkelijk minder jeukt of brandt dan na een normale scheerbeurt.

Scheerolie voor onderweg en op vakantie

Voor onderweg en op vakantie is scheerolie een uitkomst: de flesjes zijn klein en wegen weinig en zijn dus handig mee te nemen. Je stopt een flesje bij wijze van spreken zo in een jaszak. Een flesje scheerolie, een scheermesje en wat water is alles wat u nodig heeft om glad geschoren en zonder geïrriteerde huid op vakantie te gaan

Alle voordelen van scheerolie op een rij

  • makkelijk en soepel scheren
  • verzorgt, reinigt en beschermt de huid
  • geschikt voor het scheren van het hele lichaam
  • geschikt voor man en vrouw
  • zuiver natuurlijke scheerolie
  • voorkomt irritatie van de huid
  • handige en kleine verpakking

Scheerolie kopen doe je bij Total Shave!

Lees meer