Total Solution scheerolie is een zuiver natuurlijke scheerolie

Total Solution scheerolie is vaak nagemaakt maar nooit geëvenaard!

Total Solution scheerolie is uitgevonden door Robert W. “Bill” Hamilton. Bill Hamilton sneed steeds in een moedervlek tijdens het scheren. Er moet een betere manier zijn om je te scheren dacht hij. Twee decennia waren ervoor nodig om met zijn nieuwe produkt in 1988 op de markt te komen. De Total Shaving Solution werd deze olie genoemd en het beloofde een eind te maken aan scheerbrand, wondjes, sneetjes en bulten. De scheerolie werkt als een soort tefallaagje dat de huid beschermt.
De scheerolie doet wat het belooft: zonder huidirritaties glad scheren en tegelijkertijd de huid verzorgen, reinigen, beschermen en verzachten.
In 1996 benoemde de Independent Cosmetic Manufacturers and Distributors (ICMAD) Robert W. (Bill) Hamilton tot de “Cosmetic Entrepreneur of 1996 for the Midwestern United States.
De scheerolie is er in drie varianten: HIS, HERS en UNISEX

Total Solution scheerolie voor hem, voor haar, voor allebei!

Momenteel zijn de flesjes scheerolie uitverkocht. Verzending van nieuwe flesjes uit de Verenigde Staten is tijdelijk niet mogelijk door het corona-virus

Lees meer

Total Shaving Solution scheerolie

Total Shaving Solution scheerolie is een zuiver natuurlijke verzorgende scheerolie voor een perfect gladde huid. En dat zonder enige huidproblemen! IN 3 VARIANTEN VERKRIJGBAAR.
€17,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »