EVYAP producent van DURU zeep en ARKO scheerproducten

Evyap, een van de grootste producenten van producten voor de persoonlijke verzorging, is de producent van onder andere DURU en ARKO.
Onder de merknaam Duru maakt Evyap zeep en colognes. Sinds 1927 is dit bedrijf ook als producent van scheerproducten bekend met de merknaam ARKO MEN.
Onder de naam ARKO NEM worden handcrèmes en lichaamscrèmes aangeboden. Bekend is de Arko crème classic die de huid heerlijk zacht en soepel maakt en ook zeer geschikt is om na het scheren te worden opgebracht.
EVYAP behoort tot de grootste ondernemingen van Turkije. Het heeft in dit land een marktaandeel van maar liefst 70%. Inmiddels begint dit merk ook in Nederland een steeds grotere schare trouwe klanten te krijgen.
EVYAP is ook één van de grootste producenten van zeep en cosmetica in de wereld. In 2002 opende het bedrijf vestigingen in Egypte en Oekraïne.

Lees meer

Arko scheerzeep

Arko scheerzeep, verpakt als een handige scheerstaaf geeft veel scheerschuim voor heel weinig geld. Niet voor niets is dit één van de populairste scheerzepen van Turkije.
€1,85
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »