Alt-Innsbruck Pre- en After Shave producten

Alt-Innsbruck scheerproducten: het resultaat van zeven jaar onderzoek

De Innsbrucker drogist Frans Gatterer, leraar aan de drogistenschool in Innsbruck, werkte vanaf 1946 zeven jaar aan de ontwikkeling van zijn huidverzorgingsproducten. Steeds opnieuw past hij het recept aan. In 1953 is hij eindelijk tevreden met het resultaat. Zijn huidverzorgingsolie noemt hij 66-60. Hij krijgt ook de officiële goedkeuring voor zijn claim dat deze olie antiseptisch en schimmelwerend is. Deze olie en het extract van Virginia tabaksbloemen vormden de basis van zijn preshave en aftershave emulsie. Deze dunne crème kan voor en na het scheren worden aangebracht, maar kan ook als huidverzorging worden gebruikt.

Virginia tabak als basis voor een aftershave lotion.

Behalve een preshave crème ontwikkelde hij ook een eau de cologne die geliefd is als aftershave lotion. Als basis gebruikte hij tabaksbladeren van de originele Virginia tabaksplant. Het resultaat is een heel bijzondere geur, lichtzoet die totaal niet aan tabak doet denken.
De erfenis van Frans Gatterer dreigde verloren te gaan, maar gelukkig worden ze, gemaakt volgens het oorspronkelijke recept met uitsluitend natuurlijke grondstoffen, opnieuw uitgebracht onder de naam Alt-Innsbruck.

Alt-Innsbruck het best bewaarde geheim uit Tirol!

Lees meer

SALE

Alt-Innsbruck pre en aftershave creme

Alt-Innsbruck Pre en After Shave crème is een verzorgende emulsie die de huid tijdens het scheren beschermt en het scheermes soepel laat glijden.
€25,65 €24,50

Alt-Innsbruck pre en aftershave crème verzacht de huid 100ml

Alt-Innsbruck Pre en After Shave crème is een verzorgende emulsie die de huid tijdens het scheren beschermt en het scheermes soepel laat glijden.
€23,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »