Proraso

EEN ITALIAANSE LEGENDE 
Het jaar was 1948 toen Piero Martelli, aan de vooravond van een economische hoogconjunctuur, de Proraso Pre Shave Cream uitvond. Een product waarvan de versheid de geest van een nieuw gevonden tijdperk in Italië belichaamde. Proraso stond model voor de nieuwe Renaissance die een frisse nieuwe benadering van het leven in heel Italië verspreidde.

SINDS 1948 IS PRORASO EEN LABORATORIUM VAN IDEEËN
Vandaag, net als toen, voldoet Proraso aan de behoeften van zijn consumenten over de hele wereld, met een perfect gladde en verfrissende scheerbeurt. We kijken voortdurend naar de toekomst omdat we elke dag worden herinnerd aan waar we vandaan komen.

VERSCHILLEND IN VORM, IDENTIEK VAN INHOUD
Door de jaren heen is Proraso van vorm veranderd, maar de inhoud van zijn producten is hetzelfde gebleven en is altijd trouw gebleven aan de oorspronkelijke waarden van het merk: het gebruik van natuurlijke ingrediënten, uitmuntend onderzoek en respect voor traditie.

DE STER VAN HET ITALIAANS SCHEREN, AL 68 JAAR
De unieke ervaring van Proraso kan de geschiedenis van het merk vertellen, dat een kwaliteitsgarantie is geworden in de wereld van het scheren.

Lees meer

Proraso-tenax revitaliseren en stimuleren van shampoo 250 ml

Shampoo voor dagelijks gebruik. Het bevat menthol, dat een aangenaam gevoel van frisheid en lichtheid biedt. Het regenererende effect voor het haar is compleet: heerlijk zacht, glanzend en klaar om te stylen.
€11,95

Proraso Beard Kit Cypress & Vetiver

Nieuwe collectie, geboren uit de samenwerking tussen Proraso en Nazario Graziano, een Italiaanse illustrator en collagekunstenaar. Een eerbetoon naar de wereld van kappers, met wie ze de geschiedenis van het Italiaanse scheerbeurt hebben geconstrueerd.
€39,99

Cypress & Vetyver Wash Baardshampoo 200ml - Proraso

Breng een beetje Cypress & Vetyver Beard Shampoo aan op een nat gezicht en reinig de baard en de snor met de shampoo. Spoel het schuim goed af met warm water en gebruik eventueel een verzorgende balsem. 
€11,99

Proraso Baard Olie 30ml

De Proraso baardolie is geschikt voor alle baarden en ontwikkeld om je baard te verzachten en verzorgen. De Wood & Spice is een heerlijke geur van cederhout en citrus bladeren.
€12,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »