Phoenix

Als Batman en Robin twee ambachtelijke zeepmakers waren die aan het daten waren, en één een vrouw was, dan zouden wij dat zijn... eh nee, wacht... ummmmm. Kortom, we zijn twee mensen die erg gepassioneerd zijn over wat we doen, of het nu gaat om het creëren van unieke, langdurige aftershaves die de grens tussen een verkoelende plons en een eau de cologne doen vervagen of het herstarten van een klassiek veiligheidsscheermes of een geur uit het verleden, dit is wat we waren op Gods groene aarde zetten om te doen.
Lees meer

SALE

PHOENIX ARTISAN ACC. Aftershave - Droid

Geniet van een nostalgische, donkere ook warme geur en geef de geschoren huid een goede verzorging met deze Aftershave van Phoenix Artisan. De aftershave is onder andere verrijkt met extract van witte wilgenbast wat de geïrriteerde huid kalmeert.
€36,99 €28,99

SALE

Phoenix Aftershave Cologne Fresco 100 ml.

Deze Phoenix Artisan Accoutrements Fresco After Shave/ Cologne brengt je scheerritueel naar een hoger niveau. Een uniek product dat de twee essentiële aftershaveproducten combineert, te weten: aftershave en cologne. Gepresenteerd in een mooie glazen fles.
€36,99 €24,99

SALE

Phoenix Aftershave Colonia Awesome Sauce 100 ml.

Deze Phoenix Artisan Accoutrements Awesome Sauce After Shave Cologne brengt je scheerervaring naar een hoger niveau. Gepresenteerd in een mooie glazen fles. De Awesome Sauce After Shave Cologne is de perfecte finishing touch voor de dagelijkse scheerbeurt
€37,99 €23,99

Platinum Strangelet Double Edge Blades

Deze flexibele mesjes worden gemaakt van Zweeds hoogwaardig staal met een dubbele coating voor duurzaamheid, minder wrijving en minder weerstand. Van hoge kwaliteit scheermesjes dat zowel scherp, glad en dubbel gecoat is met Platinum en PTFE.
€1,49

SALE

PHOENIX ARTISAN ACC. Aftershave Cologne - Diver Down

Deze Phoenix Artisan Accoutrements Diver Down After Shave Cologne is een uniek product dat de twee essentiële aftershaveproducten combineert. Gepresenteerd in een mooie glazen fles. Het is de perfecte finishing touch voor de dagelijkse scheerbeurt.
€38,99 €28,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »