OSMA TRADITION

Laboratorium Osma is sinds 1957 een van de acteurs van de mannelijke cosmetica.

De bijna dagelijkse gang naar de kapper, baden, handenverzorging waren een integraal onderdeel van het dagelijkse leven van de heren van elk moment.

Het is rond het scheren, de beweging die van vader op zoon wordt overgedragen, dat Laboratorium Osma door de jaren heen een bijzondere band wist te weven met hun klanten.

Nauwelijks van dit vertrouwen verdedigen we onze zelfgemaakte kennis om het beste van onze producten in het dagelijks leven te brengen

De laatste Franse fabrikant van aluinstenen, maar ook makers van verzorgingsproducten, Laboratorium Osma stelt een reeks mannelijke cosmetica van kwaliteit voor.
Bezorgd over nieuwe behoeften voor de mannen van vandaag, putten Laboratories Osma uit een voorouderlijke kennis om mannenzorg te bieden die altijd is aangepast aan het dagelijks leven.

Het is het onderzoek naar natuurlijke ingrediënten in de erkende winsten die ons leiden bij het creëren van onze verzorgingsproducten. Voor een eenvoudige en natuurlijke schoonheid.

Scheerproducten, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, dagelijkse hygiëne, het is rond deze behoeften die de productassortiment van Laboratoria Osma.

Gekenmerkt met een ambachtelijke (zelfgemaakte) kennis die uniek (alleen) is en bezorgd om praktische oplossingen te bieden aan de mannen (mensen) van vandaag, bieden Laboratories OSMA u via dit assortiment authentieke producten voor een maximale efficiëntie.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »