Gillette

Gillette, 100 jaar innovatie voor de beste scheerbeurt.

Gillette, gevestigd in Boston, Massachusetts, is een Amerikaanse producent van scheermessen en andere producten voor het scheren en de persoonlijke hygiëne.
Gillette werd in 1901 in Boston door King Camp Gillette opgericht als een fabrikant voor veiligheidsscheermessen.
In 1971 kwam het bedrijf met het eerste scheersysteem met twee mesjes: de Trac II. Later volgden de Atra, Sensor, de Fusion en - mogelijk de populairste - de Mach3
In 2005 werd het moederbedrijf The Gillette Company overgenomen door Procter & Gamble.

Lees meer

GilletteLabs scheersysteem met exfoliërende strip + 1 navulmesje

GilletteLabs scheersysteem voor mannen: voor een scheerbeurt die net zo snel en eenvoudig is als het wassen van je gezicht. en is het eerste scheersysteem ter wereld met exfoliatietechnologie in het handvat exfoliërt en scheert in één beweging.
€23,99

Gillette Sensor - 10 Scheermesjes

De Gillette Sensor Scheermesjes geven je gezicht een gladde en comfortabele scheerbeurt. De dubbele Sensor mesjes met veer passen zich aan voor een comfortabele scheerbeurt
€13,99

Gillette Mach3 XL-Verpakking 22 stuks

Begin je dag gladjes dankzij deze Gillette Mach3 mesjes. Ze bieden meer comfort en zorgen voor minder irritatie. Je ontvangt 22 navulmesjes. Zo kan je voorlopig weer vooruit!
€47,99

Gillette Fusion Chill ProShield Scheermesjes 9 st

De komende negen maanden glij je heerlijk over jouw wang als buikschuivende pinguïns over het sneeuw met de Fusion Chill ProShield mesjes van Gillette.
Minimaal negen maanden scheercomfort? Met dit pakje zit je wel even goed!
€49,99

Gillette ProGlide scheersysteem mannen + 5 Mesjes

Het Gillette ProGlide Scheersysteem voor mannen met FlexBall-technologie reageert op contouren voor compromisloze dichtheid en comfort. Neemt moeiteloos vrijwel elk haartje mee
€27,98

GilletteLabs Snel Afspoelbare scheerschuim - 240 ml

Ultralicht: dit scheerschuim gemaakt met zeekelp heeft een lichtgewicht formule die snel en eenvoudig afspoelt
GilletteLabs van Gillette Snel Afspoelbare Scheerschuim heeft een ultra-lichtgewicht formule die eenvoudig schoonspoelt.
€5,89

Gillette Fusion5 Scheersysteem Voor Mannen - 2 mesjes

Scheersysteem met 5 dicht bij elkaar staande mesjes van Gillette voor een betaalbare prijs
Het Gillette Fusion5 scheersysteem voor mannen heeft 5 anti-frictiemesjes voor een gladde en langhoudende scheerbeurt.
€13,99

GilletteLabs navulmesjes - 6 stuks

Past op alle GilletteLabs scheersystemen: gebruik met GilletteLabs met Exfoliating Bar en GilletteLabs Heated Razor. Het GilletteLabs universele navulmesje van Gillette kan worden gebruikt met alle GilletteLabs scheersystemen.
€29,99

Gillette series Aftershave balm 100 ml

Voltooi uw perfecte scheerbeurt met deze Gillette® na shave balsem die helpt om te verzegelen in het eigen vocht van de huid en verzacht vers geschoren huid.
€5,99
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »