CAPTAIN FAWCETT'S GENTLEMEN'S EMPORIUM

WELKOM BIJ HET GENTLEMEN'S EMPORIUM VAN KAPITEIN FAWCETT
IN 1905 verdween kapitein Peabody Fawcett R.N Ret'd, de onverschrokken en eminente Edwardiaanse ontdekkingsreiziger, terwijl hij probeerde te navigeren naar de bron van de Ubangi, een belangrijke zijrivier van de Congo-rivier. Er werd nooit een spoor gevonden van zijn schijnbaar gedoemde expeditie... totdat in 1997 een oude gehavende koffer, gekocht bij een opruiming van een huis, naar huis werd gebracht en de sloten werden geforceerd. Ongelooflijk, tussen de rottende en beschimmelde inhoud werd een prachtige verbandkoffer gevonden met zalven, zalven, zalven en de vermiste avonturiers die lang verloren dagboeken hadden. Verspreid tussen de vele verhalen over ontberingen, onvoorziene daden en wonderen die werden gezien, waarbij van iemand werd verwacht dat hij "hoe dan ook een stijve bovenlip zou houden", werden minutieus gedetailleerde lijsten gevonden met exotische ingrediënten voor gebruik in de eigen verzorgingsbenodigdheden van de kapitein. Deze precieze formules zijn trouw gevolgd en de originele drankjes van Fawcett, samen met zijn wereldberoemde Moustache Wax, zijn nu voor het eerst in meer dan een eeuw beschikbaar voor de veeleisende heer.

Lees meer

Capt fawcett Opvouwbare Baardkam

Captain Fawcett's schitterende kwalitatief hoogstaande handgemaakte opvouwbare baardkam (CF.82T), vrijwel onmisbaar bij het verzorgen, onderhouden en stylen van jouw baard en snor.
De lengte van de kam is 193 mm (uitgevouwen).
€17,49

cap.fawcett snorkam

Captain Fawcett vouwbare snorkam. Perfect om in je broekof jas zak te bewaren, zodat je op elk gewenst moment van de dag je mooie snor kunt bijwerken, wanneer en waar je maar wilt.
€11,79

Capt. Fawcett Schaar voor o.a Snor

Kapitein Fawcett snorrenschaar. Drukschaar speciaal ontworpen om de verdwaalde haren van de lip en baard gemakkelijk te trimmen. Hoge kwaliteit snorrenschaar in een mooi lederen scharen houder.
€18,79
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »