Bivouak

Nadat hij zijn carrière in de internetindustrie was begonnen, besloot Corentin Letort zich te wijden aan zijn bivakproject en een 28-jarige ondernemer te worden. Enthousiast over de natuur stelt hij zich voor om huidverzorgingsproducten van biologische kwaliteit te ontwikkelen voor zelfverzekerde mannen. Bivouak, opgericht in 2015, is een biologisch cosmeticamerk dat zich toelegt op goed verzorgde, actieve mannen. De op de natuur geïnspireerde producten worden met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in Vierzon (midden Frankrijk) dankzij de vaardigheid en het vakmanschap van hun werknemers. Elke dag zoeken ze naar hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde formules om effectieve, milieuvriendelijke huidverzorging te bieden. Ze zorgen ervoor dat ze 100% recyclebare verpakkingen gebruiken zonder omverpakking om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Trots op hun inzet hebben ze de Franse prijs "Slow Cosmetique" gewonnen, een manier voor hen om de aandacht te vestigen op hun waarden en filosofie.

Lees meer

SALE

Wax Balsem voor multi- gebruik, BIO, 30 ml.

EEN BALSEM OM AL JE ANDERE PRODUCTEN VOOR BAARD, SNOR, LICHAAM EN HAAR TE VERVANGEN, Deze 100% natuurlijke multifunctionele balsem is ontworpen om al je andere producten te vervangen tijdens je avonturen en op dagelijkse basis.
€22,90 €17,90

BIVOUAK Organic Baard Olie 30 ml.

Deze 100% natuurlijke baardolie voedt, verzacht en gaat jeuk tegen dankzij een formule verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten zoals biologische arganolie, biologische sesamolie en essentiële oliën.
€21,99

BIVOUAK ORGANIC SHAVE CREAM

De scheerschuim en zijn formule versterkt met natuurlijke actieve ingrediënten bereiden de huid en het haar voor op een zachte en comfortabele scheerbeurt. De niet-schuimende formule zorgt voor een preciezere scheerbeurt.
€34,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »