• Baard pen donker bruin, voor het inkleuren van kale plekken etc.
  • Baard pen donker bruin, voor het inkleuren van kale plekken etc.
  • Baard pen donker bruin, voor het inkleuren van kale plekken etc.

Baard pen donker bruin, voor het inkleuren van kale plekken etc.

MET GRATIS BAARD BORSTELTJE. Veel mannen willen een baard laten staan maar zien hier na een paar dagen toch weer van af. De reden? Een te lichte baardgroei of lege plekken in de baard. Een snelle en goedkope oplossing kan zijn de baard pen. DONKER BRUIN!
Levertijd:
Binnen 24 uur
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€9,99 .
Incl. btw

Let op! : Baard pen donker bruin, Zweet en waterproof

Een baard pen is een penseel met water-resistente kleurstof waarmee je je baardharen dikker doet laten lijken. De punt van de pen is meestal dun of is zelfs gekarteld waardoor het inkleuren van individuele baardharen gemakkelijker en sneller gaat. De al aanwezige baardharen die misschien dun zijn of een andere kleur hebben dan de rest van de baard krijgen een donkerder kleur en een dikkere uitstraling.

Een baard pen valt daarmee te vergelijken met mascara, het bestaande haar en de vorm van het haar worden geaccentueerd. Ze worden daarom ook wel baard stiften genoemd. Soms komt een pen met een borsteltje. Deze is bedoeld als baardborstel maar ook om de kleurstof gelijkmatig door de baard te borstelen voor een natuurlijke look. 

Veel mannen hebben er wel ergens last van, een plek met maar lichte baardgroei in hun voor de rest normale baard. Of, de baardharen aan de randen van je baard, op bijvoorbeeld je wangen, is lichter van kleur of gewoonweg dunner. Dit zijn de twee hoofdredenen waarom je een baard pen zou gebruiken. Door op deze plekken de bestaande baardharen bij te kleuren en dikker te doen laten lijken maak je je baard af.

Ook bij een grijzer wordende baard kan een pen uitkomst bieden. We hebben natuurlijk niks tegen een volwassen, grijze baard en dat kan uit zichzelf al een machtige uitstraling geven. Maar dat is wat anders dan als je hier en daar een grijze haar hebt of een grijs plekje. Deze plekken en individuele baardharen kun je inkleuren met een pen.

Een pen kan trouwens ook perfect gebruikt worden voor de wenkbrauwen. Hiermee houd je zowel baard en wenkbrauw in dezelfde kleur. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »