• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pinaud Clubman, een klassieke geur uit het Parijs van 1810 (15)

Aftershave verzorging
Geuren
Inhoud
Hofparfumeur Edouard Pinaud creëerde zijn verzorgende herenproducten onder de naam Clubman Line, gesierd met zijn logo, het silhouet van een elegante slanke Fransman.
Pinaud Clubman scheerpoeder
Pinaud Clubman scheertalkpoeder met een milde Clubman geur kan zowel voor als na het scheren worden ...
Pinaud Clubman scheerschuim
Pinaud Clubman scheerschuim met aloe vera verzacht de baardharen en zorgt voor een glad resultaat.
Pinaud Clubman talkpoeder
Pinaud Clubman alcoholvrije scheerpoeder met een milde Clubman geur kan zowel voor als na het schere...
Toon 13 - 15 van 15

Pinaud Clubman, een klassieke geur uit het Parijs van 1810

Edouard Pinaud, een Franse parfumeur, opende in 1810 zijn winkel in Parijs. Daar verkocht hij parfums, scheerzeep, crèmes en vele andere verzorgende producten.
Zijn specialiteit was het beroemde haarwater 'Eau de Quinine', maar ook vele parfums als Violette Reine, Brise Embaumée Violette, Boquet de Foscarina, Genet d’Or and Marie Louise werden geroemd. Geen wonder dat hij werd benoemd tot hofparfumeur van Napoleon III. Daar creëerde hij zijn eerste aftershave, 'Lilac Vegetal' voor de Hongaarse cavalerie.
Dat was het begin van zijn Clubman Line, verzorgende herenproducten, die werden gesierd met zijn nieuwe logo, het silhouet van een elegante slanke Fransman.
Nog steeds zijn zijn producten geliefd bij een groot publiek, wat maar weer eens bewijst dat kwaliteit altijd blijft bestaan.

Sinds 1810 leverde Pinaud zijn producten aan kappers en scheersalons over de hele wereld. Nu zijn deze klassiekers ook bij Total Shave verkrijgbaar.

Lees meer