• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Antiga Barbearia de Bairro: luxe scheerproducten uit Portugal (5)

Haarsoort scheerkwasten
Inhoud
Het Portugese merk Antiga Barbearia de Bairro is biedt een luxe lijn verzorgingsproducten voor de moderne man.
Antiga Barbearia badzeep
€11,95
Antiga Barbearia de Bairro Ribeira scheerset
€39,75 €37,95
Antiga Barbearia Ribeira scheercrème in kistje
€15,55
Antiga Barbearia scheerkom
€25,95
Scheerkwast Principe Real
€23,65 €22,80
Toon 1 - 5 van 5

Antiga Barbearia de Bairro: luxe scheerproducten uit Portugal

Vijf jaar geleden begonnen Luis en Margarida met de ontwikkeling van hun nieuwe lijn Portugese verzorgingsproducten onder het merk Antiga Barbearia de Bairro met het doel de sensatie van het traditionele scheren weer te doen herleven. De vroegere scheersalons waren hun inspiratiebron.
Een tweede lijn Ribeira de Porto volgde al snel: Een geur zo fris als de zachte wind die over de Douro waait en complex en verfijnd als de portwijn die in de kelders ligt te rijpen.

Ribeira (Rivieroever) heet de oude wijk die in de stad Porto aan de rivier de Douro ligt. Blikvanger is de beroemde door Gustave Eiffel ontworpen Ponte de Dom Luis die deze rivier overspant. De structuur van deze brug vormde de basis voor het ontwerp van de verpakking voor de nieuwe collectie verzorgingsprodukten en scheerproducten. Details van de karakteristieke keramische dakpannen die op de daken van de smalle huisjes liggen werden eveneens in het ontwerp verwerkt.

Geel en oker, de kleuren van de huisjes, daken en balkonnetjes en van het licht dat 's avonds de wijngaarden kleurt, werden de kleur van de nieuwe Ribeira Porto collectie.

Lees meer