• Geo F. Trumper Shaving Cream Tube, 75 gr

Geo F. Trumper Shaving Cream Tube, 75 gr

Zachte scheercrème met de onmiskenbaar mannelijke geur van onze Eucris Keulen. Voor elke scheerbeurt is slechts een kleine hoeveelheid vereist om een luxueus schuim te produceren.
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:
€12,95 .
IVA incluido

Trumpers Eucris Shaving Cream - Reistube (75g)

Deze Eucris Shaving Cream by Geo. F. Trumper is een rijk en luxe product, dat een nauwkeurige en comfortabele scheerbeurt oplevert. Deze tube heeft een handig klein formaat, zodat het makkelijk mee te nemen is op reis. De crème helpt je zintuigen een oppepper te geven iedere keer dat je scheert en geeft je huid de zware, dominante en mannelijke geur van Eucris.

Trumper’s Eucris Shaving Cream bevat een basis van glycerine om je huid te voeden en te helpen beschermen tegen irritatie en uitslag bij het scheren. De scheercrème bevat een heerlijke geur en hydrateert intens. Het vormt daarom de perfecte aanvulling op je scheerroutine.

Ingredients: Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Coumarin, Evernia Furfuracea Extract.

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »