• Álvarez Gómez Roll-on deodorant Álvarez Gómez Barbería, 75ml.

Álvarez Gómez Roll-on deodorant Álvarez Gómez Barbería, 75ml.

Roll-on deodorant met een aangenaam aroma die je de hele dag zal beschermen. Je goed voelen was nog nooit zo eenvoudig. Het biedt onmiddellijke hydratatie en bescherming, elimineert geurtjes zodat je zorgeloos van je dag kunt genieten.
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:
€3,99 .
IVA incluido

Roll-on deodorant Álvarez Gómez Barbería 75ml. 

Roll-on deodorant met een aangenaam aroma die je de hele dag zal beschermen. Je goed voelen was nog nooit zo eenvoudig. Het biedt onmiddellijke hydratatie en bescherming, elimineert geurtjes zodat je zorgeloos van je dag kunt genieten. De geur vindt zijn weg met natuurlijke en verfrissende topnoten met hints van essentiële citrusoliën, die samensmelten tot een oosters hart met warme houtachtige accenten. Dit aroma sluit af met een warme achtergrond met muskusachtige accenten. Sinds 1899, toen hij de eerste winkel opende, tot vandaag, met zijn vierde generatie aan het roer, blijft Álvarez Gómez groeien met de bedoeling om zijn verfrissende, pure en zuivere aroma's te laten reizen. 

 

Gemaakt in Spanje. 

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »