• Proraso  Aftershave balsem créme 100 ml.

Proraso Aftershave balsem créme 100 ml.

Número de artículo::
01.09.09.16.01
Disponibilidad:
No hay existencias
Opiniones:

€12,95 €10,95

IVA incluido

Proraso Aftershave balsem créme 100ml

Proraso Aftershave balsem créme 100ml is verrijkt met Aloe Vera en is ideaal voor de droge huid en dikkere en vollere baarden en baardgroei. Deze cream is tevens ook te gebruiken na het scheren als een after shave behandeling. Deze crème zorgt ervoor dat de baard zacht wordt en de huid optimaal wordt verzorgt tijdens de scheerbeurt.

Proraso Aftershave balsem créme 100ml heeft dankzij de toevoeging van sandalwood olie een kalmerende werking op de huid. Hierdoor ontstaat er minder irritatie, tijdens en na het scheren. Een andere bijzondere toevoeging de deze Pre Shave Cream is Shea Butter, dit zorgt ervoor dat de huid soepel en zacht blijft, tevens heeft de shea butter een helende werking.

Proraso Aftershave balsem créme Specificaties:

  • Zowel voor als na het scheren
  • Ideaal voor de droge huid
  • Voor de vollere, dikkere baard
  • Vrij van parabenen en sulfaten

Goed voor de huid

Net als alle andere producten van Proraso is ook dit product geheel vrij van kunstmatige kleurstoffen, sls, parabenen en siliconen. Dat is slechts één van de redenen waarom Proraso de nummer één is op het gebied van scheerproducten.

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »