• Lockhart`s Authentic Pomades   Transcend Wax Clay Hybrid, 105 gr.
  • Lockhart`s Authentic Pomades   Transcend Wax Clay Hybrid, 105 gr.
  • Lockhart`s Authentic Pomades   Transcend Wax Clay Hybrid, 105 gr.
  • Lockhart`s Authentic Pomades   Transcend Wax Clay Hybrid, 105 gr.

Lockhart`s Authentic Pomades Transcend Wax Clay Hybrid, 105 gr.

Transcend Wax Clay geeft je een mooie, matte finish terwijl je je haar de hele dag kunt restylen. Transcend biedt zowel een matte / natuurlijke look als een hoge hold. Ideaal voor middellange en korte haartypes en maakt je haar niet vettig.
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:
€19,50 .
IVA incluido

Lockhart's Transcend Wax Clay hybride wax 105g.

Hybride wax tussen was en klei, in staat om textuur te geven maar ook om een ​​glad kapsel te fixeren. Zorgt voor een sterke hold en een natuurlijke matte finish. Bovendien kunt u de stijl van het haar zonder complicaties veranderen. Trascend is ook een goed doel: Lockhart's werkt samen met The Pomade Shop om liefdadigheidsinstellingen voor geestelijke gezondheidszorg in de VS en Australië te ondersteunen.

Hoe te gebruiken:

Om textuur en volume toe te voegen, voeg een kleine hoeveelheid van het product toe van de wortels tot de punten en verwarm het droog tot vorm, en laat het vervolgens afkoelen tot het droog is. Als een steil kapsel gewenst is, voeg dan de hoeveelheid product toe van twee koffielepels van aanzet tot punten, kam en vorm.

Ingrediënten:

Bijenwas, Cateareth 20, Water, P EG40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Kaolien, PEG7 Glycerylcocoaat, Candelillawas, Microkristallijne Was, Polysorbaat 60, Jojoba-olie, Carnaubawas, Fenoxyethanol, Sorbinezuur, Pepermuntolie, Lavendelolie, Tea tree-olie .

Lockhart's betekent verbetering, opoffering en inspanning. Een merk dat wereldwijd bekend en gerespecteerd is geworden. Hun doel: producten maken die door iedereen uit alle lagen van de bevolking over de hele wereld kunnen worden gebruikt.

Gemaakt in de VS.

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »