• Geo F Trumper  scheerzeep Eucris 80 gr. in houten bowl.

Geo F Trumper scheerzeep Eucris 80 gr. in houten bowl.

Een klassieke Engelse scheerzeep van onberispelijke kwaliteit met een heerlijke warme en sensuele geur van sandelhout, musk en mos. De zeep zit in een hervulbare houten kom.
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:

€27,50 €25,95

IVA incluido

Een klassieke Engelse scheerzeepvan onberispelijke kwaliteit met een heerlijke warme en sensuele geur van sandelhout, musk en mos.Deze scheerzeep is een op glycerine gebaseerde scheerzeep met de heerlijke Eucris geur. Gebruikt door James Bond in diverse james bond films!!

Deze scheerzeep zorgt voor een volle en romige schuimlaag, maakt de baardharen zacht en bereidt de huid voor op een perfecte gladde scheerbeurt, comfortabel scheren en een perfect glad en fris scheerresultaat.

Gebruik:
Gezicht natmaken met lauwwarm water, scheerzeep aanbrengen op de vochtige huid met de scheerkwast, 1 minuut lang opschuimen op het gezicht en vervolgens scheren. Na het scheren gezicht schoonspoelen met koud water.

Actieve bestanddelen
Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Coumarin, Evernia Furfuracea Extract.

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »