• Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay - 100 ml
  • Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay - 100 ml
  • Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay - 100 ml
  • Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay - 100 ml

Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay - 100 ml

Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay heeft een hoge hold met een hele matte finish. Je krijgt meteen grip en hold wanneer je het product aanbrengt in je haar en dat zonder enige glans. Zo blijft je haar de hele dag in model
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:
€14,99
IVA incluido

Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay heeft een hoge hold met een hele matte finish. Je krijgt meteen grip en hold wanneer je het product aanbrengt in je haar en dat zonder enige glans. Zo blijft je haar de hele dag in model. Een goed product voor kapsels met veel structuur.

Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay is makkelijk aan te brengen en wast met een beetje shampoo ook relatief makkelijk weer uit. De formule bevat geen parabenen of sulfaten. De geur heeft noten van vanille en framboos.

Belangrijke ingrediënten Dapper Dan Ultra Matte:

- Kaolin: een natuurlijk klei die overtollige olie absorbeert voor die ultra matte finish.
- Bijenwas: geeft een hoge hold met flexibiliteit.
- Lanoline: maakt je haar zacht en soepel.

Hoe de Dapper Dan Ultra Matte Super Hold Clay te gebruiken:

Wrijf de Dapper Dan Ultra Matte Clay goed tussen je handen en breng het daarna aan in droog haar voor de hoogste hold. Gebruik je handen voor de styling als het wat messy mag of pak een kam voor een strakkere look.

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »