• Cella Milano  scheercrème met de geur van amandelen 150 ml
  • Cella Milano  scheercrème met de geur van amandelen 150 ml
  • Cella Milano  scheercrème met de geur van amandelen 150 ml

Cella Milano scheercrème met de geur van amandelen 150 ml

Cella Milano scheercrème met de zoete, warme geur van amandelen geeft snel een overvloedig, romig schuim waar het scheermes soepel over glijdt.
Número de artículo::
01.08.03.15.01
Disponibilidad:
Disponible
Opiniones:

€8,50 €7,95

IVA incluido

Cella Milano scheercrème met amandelolie

Cella scheercrème is een op basis van amandelolie gemaakte Italiaanse scheerzeep. Het is echter geen scheerzeep en geen scheerschuim maar een scheercrème, dus zachter van structuur dan scheerzeep. Deze originele Italiaanse scheercrème moet met de kwast worden aangebracht en maakt dan snel een vol en rijk schuim dat de baardharen verzacht en tegelijkertijd de huid verzorgt. Het aangemaakte scheerschuim zakt niet snel in en blijft zo lang bruikbaar.
Cella scheercrème is verpakt in een handige afsluitbare pot.

Het geheim van de Cella Milano scheerzeep

Het is geen scheerschuim, het is Cella! En Cella is niet zo maar een scheerzeep. De geheimen van het succes zitten in het vastgestelde verwerkingsprotocol, de selectie van de beste ingrediënten, de verzeping met de hete deegmethode in een stoomketel en de langzame rijping in speciale tanks op gecontroleerde temperatuur. Aan het einde van het proces moet de crème zijn examen doorstaan om Extra Extra Purissima te zijn!
Van dit protocol wordt sinds jaar en dag niet van afgeweken. Goed is goed en Cella is Cella!

Het succes van Cella Milano

De originele formule uit 1899 garandeert een zacht, compact en verzachtend hoogwaardig schuim dat het gezicht tijdens het scheren hydrateert, irritatie voorkomt en de huid ongelooflijk zacht maakt.
De karakteristieke amandelgeur en het gemakkelijk glijden van het lemmet maken duidelijk dat onmiskenbaar te maken hebben met een Cella Milano scheercrème.

Gebruik
Om een zacht en consistent schuim te verkrijgen, bevochtigt u de scheerkwast in heet water. Neem  vervolgens met de kwast wat scheercrème op en klop dan met cirkelvormige bewegingen in een scheerkom de crème op tot een mooi romig schuim. Verdeel dan met de kwast het scheerschuim over het gezicht in en zeep het goed in.

Ingrediënten
Cocos Nucifera (kokosnoot) olie, adeps bovis (talg), Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Aqua (water), Potassium Carbonate, prunus amygdalus dulcis (zoete amandelolie), parfum / geurstoffen

Productinformatie
Verpakking: plastic pot
Afsluiting: schroefdeksel
Inhoud: 150 ml
Geurlijn: Rood
Producent: Cella Milano
Land van herkomst: Italië

Cella Milano scheercrème voor een zacht, compact en hoogwaardig scheerschuim

0 estrellas basado en 0 opiniones Denos su opinión
Utilizando nuestra web aceptas el uso de cookies para ayudarnos a mejorar el funcionamiento de esta página web. Ocultar este mensaje Más acerca de las cookies »