• Taylor of Old Bond Street  Oud Shaving Cream 150 gr.
  • Taylor of Old Bond Street  Oud Shaving Cream 150 gr.

Taylor of Old Bond Street Oud Shaving Cream 150 gr.

Een klassiek Brits product om comfortabel nat te kunnen scheren. Dit product zorgt voor mooi schuim dat geschikt is voor alle huidtypes. Op die manier kan je dicht op de huid scheren met een klassiek scheermes voor een glad resultaat.
Availability:
In stock
Reviews:
€21,99
Incl. tax

Taylor of Old Bond Street Oud Shaving Cream is een klassiek Brits product om comfortabel nat te kunnen scheren. Dit product zorgt voor mooi schuim dat geschikt is voor alle huidtypes. Op die manier kan je dicht op de huid scheren met een klassiek scheermes voor een glad resultaat.

Taylor of Old Bond Street Oud Shaving Cream is populair onder mannen die zich nat scheren en houden van traditie. De formule is vocht inbrengend en volledig vegan. Dit product bevat geen parabenen of sulfaten. De oud geur heeft noten van perzik, roos, saffraan en amber.

Belangrijke ingrediënten Taylor of Old Bond Street Oud Shaving Cream:

- Glycerine: zorgt voor hydratatie voor je huid.
- Kokosextract: bevat gezonde vetten om jouw huid te voeden.

Hoe de Taylor of Old Bond Street Oud Shaving Cream te gebruiken:

Maak een scheerkwast nat met warm water en maak scheerschuim in een scheerkom in ronde bewegingen. Breng het schuim aan op het te scheren gebied en snelle stroken. Scheer nu glad met een klassiek scheermes en spoel je gezicht af met koud water.

Voor het beste resultaat breng je daarna een aftershave lotion of balsem aan.

0 stars based on 0 reviews Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »