• Speick  Scheercrème is een zuiver natuurlijk product, 75 gr.
  • Speick  Scheercrème is een zuiver natuurlijk product, 75 gr.

Speick Scheercrème is een zuiver natuurlijk product, 75 gr.

Speick Men scheercrème is een milde, natuurlijke crème, vervaardigd uit de Speickplant, die de huid verzorgt en het schermes soepel laat glijden.
Article number:
01.08.03.39.01
Availability:
In stock
Reviews:
€4,49 .
Incl. tax

Speick Men scheercrème: puur natuur uit de Alpen

Deze natuurlijke scheercrème van Speick verwent de huid met gladmakende ingrediënten op plantaardige basis en natuurlijk etherische oliën. De waardevolle lavendelolie zorgt voor een ontspannende werking.


De Speick Men scheercrème met echte bijenwas is zeer zuinig in gebruik. Verwen uw huid tijdens het scheren met de unieke kruidige geur van Speick-extract dat gewonnen wordt uit de Speick plant die hoog in de bergen van Zuid Duitsland wordt geplukt.


Speick extract werkt harmoniserend op lichaam en geest. Het fijne schuim zorgt voor een verzorgende scheerbeurt. De Speick scheercrème bevat geen conserveringsstoffen.


Scheertip
Bij zomerse temperaturen boven de dertig graden wordt de scheercrème vast. Wanneer de Speick scheercrème kortstondig wordt afgekoeld krijgt het zonder kwaliteitsverlies weer de natuurlijke vloeibaarheid terug.

Aan te brengen met de scheerkwast.

Tube van 75 gram.

0 stars based on 0 reviews Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »