• Pacinos Signature Line Hair Products Pacinos, Sleek Pomade , 60 ml

Pacinos Signature Line Hair Products Pacinos, Sleek Pomade , 60 ml

Pacinos Sleek Pomade 60 ml is een styling paste op waterbasis met een sterke hold en glanzende finish. Geschikt voor alle haartypes. Eigenschappen * Op waterbasis, dus makkelijk uitwasbaar. * Sterke hold. * Glanzende finish. * Geschikt voor alle haartypes
Availability:
In stock
Reviews:
Buy 2 for €12,49 each and save 11%

€13,99 .
Incl. tax

Pacinos Sleek 60ml

Extra Hold Stevige Pomade met een fraaie glans. Ideaal voor steil, krullend of kroes haar, Makkelijk uitwasbaar, doordat het op water basis is.

Gebruiksaanwijzing:

Neem de hoeveelheid van een twee euro munt in je handpalm. Wrijf warm en verdeel over het haar naar eigens wens. Je kunt eventueel na de tijd de Freeze spray van Pacinos gebruiken voor een perfecte hold.

Hou je haar de hele dag in het gewenste model met deze Sleek Pomade van Pacinos. Van professionele haarstylisten tot actieve mannen, de sleek pomade is perfect voor iedereen.

De pomade werkt het beste op middellange tot lange kapsels met een glanzende wet-look. Een ander groot voordeel is dat de pomade gemakkelijk uit je haar is te wassen met water, zonder dat het residu achterlaat.

 

Kenmerken

  • Langdurige, flexibele hold
  • High Shine
  • Geschikt voor middellange tot lange kapsel
  • Werk in van de wortel tot punt van je haar
  • Stijl zoals gewenst
0 stars based on 0 reviews Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »