• Osma  Scheerzeep Navulling 100gr, met aluinsteen en sheaboter.
  • Osma  Scheerzeep Navulling 100gr, met aluinsteen en sheaboter.
  • Osma  Scheerzeep Navulling 100gr, met aluinsteen en sheaboter.

Osma Scheerzeep Navulling 100gr, met aluinsteen en sheaboter.

Osma Alum Scheerzeep Navulling 100gr , samengesteld met aluinsteen en sheaboter. De aluinsteen bevindt zich in de zeep, in kleine microdeeltjes. Het adstringerende effect maakt het haar aan de basis strakker en zorgt voor een schonere snit.
Availability:
In stock
Reviews:
€9,50
Incl. tax

Osma Alum Scheerzeep Navulling 100gr , samengesteld met aluinsteen en sheaboter. De aluinsteen bevindt zich in de zeep, in kleine microdeeltjes. 

Het adstringerende effect maakt het haar aan de basis strakker en zorgt voor een schonere snit. Bovendien voorkomt de antiseptische werking van Alum infecties en bloedingen uit de poriën. Karitéboter voedt de huid en vergemakkelijkt het glijden van het mes, waardoor irritatie wordt voorkomen.

Osma Scheerzeep met Shea Butter is een rijke, romige scheerzeep die de huid een optimale verzorging geeft tijdens en na het scheren.

Actieve ingrediënten, zoals ka-olien en karité-boter verfrissen en voeden de huid en vergemakkelijkt het glijden van scheermesje over de huid , waardoor de huid meer comfortabel aanvoelt.

-Rijke, volle en romig schuim

-Verfrist en geeft voeding aan de huid

-het scheermes glijdt meer soepel over de huid

Alle Osma-producten worden in Frankrijk gemaakt en de gebruikte grondstof is van Franse oorsprong, wat de kwaliteit van de ingrediënten en de duurzaamheid van de methoden garandeert.

0 stars based on 0 reviews Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »