• Geo F. Trumper  Eucris  Eau de Toilette 100 ml.
  • Geo F. Trumper  Eucris  Eau de Toilette 100 ml.

Geo F. Trumper Eucris Eau de Toilette 100 ml.

Deze fantastische eau de toilette heeft een zwierige en opvallende geur van sandelhout, musk en mos. Aangevuld met rijke honigzoete en kruidige geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen, komijn, koriander en zwarte bessen.
Availability:
Out of stock
Reviews:

€69,99 €58,99

Incl. tax

Geo F. Trumper is de beroemdste kapper van Londen - en is ook al meer dan 100 jaar een begenadigd "parfumeur". Trumper's toiletwateren zijn altijd oude, volwassen composities. De schroef met schroefdraad die de flessen sluit in de vorm van de beroemde Trumper-kroon is nog steeds van messing. Eucris, gecreëerd in 1912, is een van de populairste geuren van Trumper en heeft daarmee bewezen echt tijdloos te zijn. De verfrissende, bloemig-fruitige en toch mannelijke geur bevat zwarte bes, oosterse komijn en koriander in de topnoten, jasmijn en lelietje-van-dalen in de hartnoten, terwijl sandelhout, eikenmos en muskus in de basisnoten overheersen. De donkere en volwassen, maar geenszins gemaniëreerde geur draagt zeer aangenaam, vooral op koude dagen.

Deze fantastische eau de toilette heeft een zwierige en opvallende geur van sandelhout, musk en mos. Aangevuld met rijke honigzoete en kruidige geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen, komijn, koriander en zwarte bessen. Gebruik en geniet van deze geur.

Het zwarte glazen flesje van deze eau de toilette heeft geen verstuiver maar een druppelaar.


Heerlijk ruiken gedurende de dag.

Eventueel direct na het scheren aanbrengen. Een klein beetje aanbrengen op de polsen of in de nek. Vermijd de pas geschoren huid.

Actieve bestanddelen:
Ethanol B, Demineralised Water, Fragrance, Treemoss Extract, Coumarin. Bevat alcohol.

100 ml glazen fles

0 stars based on 0 reviews Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »