• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Confianca (1)

Aftershave verzorging
Inhoud
Confianca aftershave balsem
Confianca after shave balsem uit de luxe serie O Melhor heeft een mannelijke en decente geur en koel...
Toon 1 - 1 van 1

Confianca

Confianca Saboaria e Perfumaria: verfijnde verzorgingsproducten uit Portugal

De zeepfabrikant Confianca werd op 12 oktober 1894 in Braga, Portugal, door Rosalvo da Silva Almeida and Manuel dos Santos Pereira opgericht onder de naam Saboaria e Perfumaria Confiança.
Aanvankelijk maakten zij alleen zeep om de was mee te doen, maar dat assortiment werd al snel uitgebreid. In 1919 hadden ze al 150 producten in hun catalogus staan zoals geparfumeerde zeep, talkpoeder, eau de cologne, medicinale zeep enz.
Beroemd werd werden ze echter als producent van verfijnde luxe zepen, parfums en van hoogwaardige verzorgingsproducten. Alle producten worden gemaakt uit zuiver natuurlijke grondstoffen die nog grotendeels handmatig worden gemaakt.
Voor de man werd een serie scheerproducten ontwikkeld onder de naam O Melhor, wat het beste betekent in het Portugees. O Melhor is een exclusieve geurlijn met klassieke geuren als musk en maritiem. De verpakking in retro-look uit de jaren twintig maakt deze scheerproducten een blikvanger maar ook een gewild cadeau voor de moderne man die klassieke geuren weet te waarderen.

Lees meer