Bezoek onze winkel met eersteklas artikelen voor het traditionele nat scheren: premium handgemaakte scheerkwasten van echt dassenhaar, varkenshaar of synthetische haren. Klassieke scheermessen (krabbertjes) voor dubbelzijdige scheermesjes. Scheerzeep, scheerolie en geschenkdozen.

Scheerellende

In de prehistorie schoor de man (ook de vrouw?) zich met een schelp of met een scherp geslepen steen. Zonder snijwondjes en huidirritaties zal dat zeker niet zijn gegaan. Zelfs nu vele duizenden jaren later en met de modernste scheermessen met drie, vier of nog meer scheermesjes en het gebruik van scheerzeep, scheerolie of scheerschuim, is het resultaat nog steeds niet veel beter. Huidirritatie, snijwondjes en bultjes verpesten de scheerbeurt. Een slecht begin van de dag... Ja het dagelijkse scheerritueel is vaak geen plezier.
Niet alleen de man lijdt, ook de vrouwen lijden wat af. Speciaal voor de vrouw ontworpen scheermessen om het lichaamshaar te scheren, beloven een perfecte scheerbeurt, maar geven zelden de gewenste satijnzachte huid. Dan maar stoppen met scheren? Mannen met baarden en vrouwen met lichaamshaar voldoen niet aan het ideaalbeeld dat de mode voorschrijft. Dus maar weer zuchtend het scheermes gepakt, hopend dat het deze keer beter zal lukken?


De kunst van het scheren

Total Shave leert u weer de kunst van het scheren met scheertips, nieuws over scheerproducten en tips van bezoekers. De eerste tip geven wij u hier al: ga terug naar het klassieke scheren met scheermes, scheerkwast en scheerzeep! Neem de tijd voor het ochtendritueel van wassen, scheren en beschermen, dan heeft u niet alleen een gladde en goed verzorgde huid, maar stapt u ook ontspannen de nieuwe dag tegemoet!